Leilieve by Manicardi

Leilieve by Manicardi - Bouquet - 2905

Elegantno donje rublje u talijanskom stilu:

Povijest i tradicija dizajna u „MADE IN ITALY“ od 1961. g.

Odabrane tkanine i inovativni materijali

Usmjerenost na detalje i dizajn

Najbolji izbor na tržištu elegantnog donjeg rublja

 

Zašto odabrati nas?

 

Osmišljavamo vlastiti dizajn

Izvorna talijanska kreativnost – vrhunski talijanski dizajn

Stalo nam je

Usmjerenost na detalje – vlastite ekstra posebnosti

Mi se razlikujemo

Različite ideje – kod nas istraživanja nikada ne prestaju

Naše inovacije

Moderni proizvodi – vrhunska tehnologija

 

Tko smo

Tvrtka smještena u Modeni osnovana je 1961. godine, kada se gospođa Manicardi, kao iskusan model za donje rublje, odlučuje za samostalno poduzetništvo sa svojim suprugom Sergiom.

Priča ukratko

… Izrađena prva kolekcija odmah je bila uspješna, godinama kolekcije kojih je u to vrijeme bilo samo 3 bile su vrlo popularne. Početna proizvodnja postala je premala tako da je vrlo brzo izgrađena prva mala tvornica.

Proizvod

Krajem sedamdesetih godina prošlog stoljeća tvrtka je doživjela još jedan uspjeh s idejom stvaranja prvog elastičnog grudnjaka usklađenog s čipkom, stvaranjem novih modela i otvaranjem novih tržišta, snabdijevajući neke od najvećih robnih kuća tada, uključujući Galerije La Favette, La Rinascente i Coin.

Sredinom osamdesetih dvoje sinova priključilo se tvrtki, tvrtka je počela izvoziti i izvan Europe, zamjenjujući staru marku “Magic Form” s trenutnom markom “Leilieve”. Konačno, 2000. godine, tvrtka je izgradila trenutnu tvornicu, gdje zahvaljujući dragocjenom timu, korištenju najboljih tehnoloških inovacija i preko pedeset godina iskustva, dizajnira i izrađuje kolekcije “MADE IN ITALY”.

 

Moda & Tehnologija & Made in Italy

 

Moda – Trendi tkanine i boje, inovativan ispis na najfinijim materijalima.

Tehnologija – Visokokvalitetne tkanine najnovije generacije, rezano laserom, ultrazvučni šavovi.

Made in Italy – Svi naši proizvodi osmišljeni su, dizajnirani i izrađeni u Modeni, u potpunosti s najfinijim talijanskim tkaninama.

 

Počeli smo prije više od četrdeset godina u Modeni, ali naša strast ne zna za vrijeme i mjesto, sada idemo korak naprijed kao da nam je danas prvi dan.

Sergio Manicardi – CEO