Ilary Group

Ilary - Intimo Donna 03

Dizajnira čarape i bešavno donje rublje, te odjeću za žene i muškarce. Svi modeli su jednostavnih linija („manje je više“), izrađeni s jasnim ciljem: zadovoljiti potrebe udobnosti i praktičnosti – tkaninama koje dišu – za stil koji se živi svaki dan.

Sjedište tvrtke nalazi se u Visano (BS) u tzv. “International Hosiery and Seamless District”. Ilary tim djelatnika dizajnira, proizvodi i prodaje u Italiji, kao i diljem svijeta.

Djeluje u mnogim zemljama s potpunom proizvodnom strukturom, koja je razvijena u Italiji. Najsuvremenija tehnologija, inovacije u odabiru sirovina, svježa kreativnost iz Odjela za istraživanje i razvoj, kvalificirana služba za korisnike, te vrijeme isporuke čine Ilary Group pouzdanom tvrtkom, kako za kupce tako i za dobavljače.

Gospodin Onorato Baratti osnovao je tvrtku pod imenom Calzificio Julia 1958. godine, zajedno s suprugom Giulia. Na početku su počeli s proizvodnjom torbi i čarapa za velike trgovce u Italiji i inozemstvu.

Tijekom rasta gospodarstva ranih sedamdesetih tvrtka se širi i svoj menadžment prenosi na nove generacije.

Godine 1998 tvrtka pretvara svoje ime u Calzificio Ilary kada počinje proizvoditi, ne samo hula-hopke, već i bešavne donje rublje.

Svo vrijeme tijekom 2000-ih, pod novim menadžerskim timom, tvrtka povećava tržišne udjele i proširuje proizvodna mjesta uz održavanje profesionalnosti i pouzdanosti koje proizlaze iz baštine starijih generacija.